Skip to content Skip to footer

Algemene praktijkinformatie

Huisartsenposten Hadoks Den Haag e.o.070- 346 96 69

Indien u met spoed een huisarts nodig hebt tijdens de avond, nacht of het weekend, kunt u contact opnemen met de huisartsenpost van Hadoks.

Hadoks is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar.

Op de drie huisartsenposten werken alle huisartsen in de regio Den Haag samen.

Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend.

Afspraken
Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Voor een consult bij de huisarts wordt door de assistente in principe 15 minuten gepland waarin één hulpvraag of klacht ter sprake komt.

Meer tijd gewenst? Wanneer u bij het maken van de afspraak aangeeft dat er meerdere hulpvragen te bespreken zijn, of wanneer er een langer gesprek gewenst is of een kleine chirurgische ingreep dient te gebeuren dan houdt de assistente daar rekening mee met de tijdsplanning.

Enkele weken per jaar is de praktijk gesloten voor nascholing of vakantie. Tijdens afwezigheid kunt u voor dringende zaken bij een waarnemende praktijk terecht. Hier ziet u wanneer de praktijk gesloten is.

Het is voor een huisartsenpraktijk vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt. Het betekent tijdverlies voor de huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente en op dat moment had iemand anders geholpen kunnen worden. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen zullen wij een wegblijftarief hanteren.

Afzegging graag uiterlijk 2 uur voor de afspraak.
Bij niet afzeggen van de afspraak brengen wij het landelijk vastgestelde bedrag voor het “niet verschenen zonder bericht” in rekening van € 13.50. Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar dus deze rekening krijgt u thuisgestuurd.

Huisarts bongers

Wij streven naar hoog kwalitieve, persoonlijke zorg.

Contact

Huisartsenpraktijk Bongers
Hofcampweg 65
2241 KE Wassenaar
Fax: 070-5141273

Openingstijden:
ma t/m vrij 8:00 – 17:00
Dinsdagmiddag gesloten

Copyright by huisartsbongers.nl 2023 © 2024. All Rights Reserved.